martes, 9 de abril de 2013

Actividades Musicales

Hoy os presentamos un listado de actividades musicales para que los más pequeños se enseñen los ritmos, la intensidad...

ACTIVIDADES


   -  El monitor cantarà una cançó coneguda varies vegades, canviant lleugerament el ritme o la lletra. Els xiquets tindran que esbrinar l’ error o la verdadera lletra de la cançó. Per cada encert se li donarà 1 punt. L’ equip que obtinga 3 punts tindrà la recompensa.

  - -  Els xiquets es sentaran en el terra d’esquenes al monitor. A continuació, el monitor farà sonar sons en tots els objectes que tinga al seu voltant.  Tots el xiquets tindran que intentar esbrinar el que creuen haver sentit. Al final de la proba es recompensarà segons els encerts que han fet.


  --  A cada xiquet se li assignarà una cinta amb un instrument. El monitor repetirà el nom del instrument que te cada xiquet. Per a començar el joc, el monitor dirà el nom de un dels instruments repartits. Els xiquets al sentir el nom deuran de anar a agafar el xiquet que du el instrument i aquest tindrà que córrer.

- - El monitor tindrà diferents instruments al seu voltant y els xiquets deuran de realitzar un moviments segons el instrument que escolten.
è Bongos: botar sobre una cama
è Pandereta: menjar els braços cap a dalt
è Maraques: Rodar
è Campaneta: Botar com les granotes.

- - El monitor tindrà a les seues mans una caixa que contindrà imatges. El joc consisteix en que el monitor traurà una imatge i el grup de xiquets tindran que dir 1 o 2 cançons (segons la edat) que tinguen relació en les diferents imatges.

 -  - El monitor d’una proba extraurà una lletra del alfabet. Els xiquets deuran de escriure en una fulla(segons la lletra que es traga) el nom d’una cançó, un grup de música i un instrument.


 - - El grups estarà segut, un dels xiquets tindrà a l’esquena el nom o el dibuix de un instrument. La resta del grup deuran, mitjançant gestos, intentar que l’ altre company encerte l’instrument que porta a l’esquena.

No hay comentarios:

Publicar un comentario